AdSense

 • Най-нови

  сряда, 1 юни 2016 г.

  Пушилин: Украйна съвсем скоро ще се присъедини към Русия

   1 Юни, 2016 -  
  Превод: Х. Нурев   Украинските региони ще започнат да се присъединяват към Русия, заяви главата на националният съвет на Донецката република, Денис Пушилин.

  „Сигурен съм, че регионите в Украйна скоро ще бъдат заставени да се замислят кое е по – важно за тях – Бесен национализъм или сигурноста и благосъстоянието на хората. Тозъ въпрос в момента стои пред регионите Запорожие и Харков. Логично е да бъде отхвърлен вариантът за национализъм и постепенно Украйна ще се присъедини към Русия.“ Каза пушилин за интервю пред lenta.ru

  Той още добави, че колкото повече Киев отлага изпълнението на минските споразумения, толкова по – възможен става този сценарий.

  Според Пушилин, Украйна се въздържа от пълномащабен конфликт в Донбас поради опасения от съпротива от страна на ДНР и ЛНР. 

  „Това вече не са отчаяни бойци. Новите републики имат добре организирана армия. Киев е напълно наясно, че го очаква кървава съпротива и за това е по – лесно да се обяснява лиспата на решителни действия с извинението, че Русия може да се намеси.“ Допълни той, като добави, че в момента новите републики обсъцдат изпълнението на споразуменията с Москва.
       Follow us on Facebook!                                                  
                Facebook                                   


             Donate!
  Следваща
  This is the most recent post.
  По-стара публикация
  • Blogger Коментари
  • Facebook Коментари

  0 коментара:

  Публикуване на коментар

  Item Reviewed: Пушилин: Украйна съвсем скоро ще се присъедини към Русия Rating: 5 Reviewed By: Jafe Arnoldski
  Scroll to Top
  \