AdSense

 • Най-нови

  четвъртък, 26 май 2016 г.

  Лавров в Унгария: „Русия надцени европейската независимост от Вашингтон"

   26 май, 2016 -  
  Превод: Х. Нурев  Русия надцени независимоста на ЕС на международната арена. Това заяви външният министър на Русия, Сергей Лавров по време на интервю в Унгария пред вестник Магяр Немзет.


  „Съдейки по всичко, ние някак си сме надценили независимата роля на европейците на международната арена. Изглежда, че украинската криза хвърли светлина върху високата степен на политическо и икономическо влияние на Вашингтон“ каза Лавров.

  Главата на руското външно министерство заяви, че „Москва би желала да има отношения ссъс силна Европа, с която да градят партньорски взаимотоношения на международната сцена, като европейците отговарят за собствените си интереси преди всичко и без влиянието на други не регионални играчи“.

  Сергей Лавров е в момента на посещение в Унгария. Той проведе срещи със министър-председателят на Унгария, Вктор Орбан и със унгарският си колега – министърът на външните работи на Унгария, Петер Сярто. Политиците са провели разговори за отноншенията на двете стерани, санкцийте срещу Русия и въпроси, отнасящи се до кооперирането между НАТО и Русия. 

       Follow us on Facebook!                                                  
                Facebook                                   


             Donate!
  • Blogger Коментари
  • Facebook Коментари

  0 коментара:

  Публикуване на коментар

  Item Reviewed: Лавров в Унгария: „Русия надцени европейската независимост от Вашингтон" Rating: 5 Reviewed By: Jafe Arnoldski
  Scroll to Top
  \