AdSense

 • Най-нови

  четвъртък, 5 май 2016 г.

  Създаването на армия на ЕС под егидата на Германия - предвестник на предстояща война с Русия?

  май, 2016 -   Процесът със създаване на армия на ЕС продължава. Последният път, когато Европа е имала своя армия, това е била нацистката армия, и това приключи много печално.

  Нацистите включват във Вермахта подразделения на различни европейски държави; нещо подобно предлагат да се направи със съвременна армия на ЕС Жан-Клод Юнкер и неговият приятел Родерик Кизуетър.
  Юнкер, разбира се, не е непознат за нацистите, тъй като баща му е участвал в армията на Хитлер в нападението през 1941 г. на Русия в операцията с кодово име „Барбароса“.
  Съпругата на Юнкер, Кристиане, също има интересни връзки с нацистите по бащина линия. Баща й, Луис Матиас Фризинг е един от основните пропагандатори на Хитлер и е сред тези, които  носят отговарност  за германизирането на страната на Юнкер –  Люксембург. Той също така помага да се прилагат Нюрнбергските закони, лишаващи евреите от техните права – което става предвестник на Холокоста.
  ЕС се подготвя да обяви създаването на своя армия под егидата на Германия, и ако британците не гласуват против напускането на ЕС, бъдещите поколения ще бъдат призовавани за военна служба в европейската армия, за да се сражават с руската мечка.
  Германците вече са погълнали холандската армия, и сега ще въвлекат всички други страни от ЕС при формирането на военна  сила, която в крайна сметка ще бъде използвана за нападение срещу Русия.
  Изграждайки нова армия на ЕС пред прага на Русия, еврократите от Брюксел дразнят Москва, а тези действия са пряка заплаха за Путин и това като резултат може да свърши само с война.
  Затова е в интерес на Великобритания да стои настрана от ЕС, който се оказва в опасна ситуация. Напускането на съюза ще и позволи да запази контрол, но най-важното е, че ще се спаси от конфронтацията с руската мечка, за разлика от Европа, чиято армия ще отприщи трета световна война, водеща света до катастрофа.       Follow us on Facebook!                                                  
                Facebook                                   


             Donate!
  • Blogger Коментари
  • Facebook Коментари

  0 коментара:

  Публикуване на коментар

  Item Reviewed: Създаването на армия на ЕС под егидата на Германия - предвестник на предстояща война с Русия? Rating: 5 Reviewed By: Jafe Arnoldski
  Scroll to Top
  \