AdSense

 • Най-нови

  четвъртък, 5 май 2016 г.

  Захарченко: Европа ни забранява техниката за 9 май?! Аз забранявам ли им гей парадите?

  май, 2016 - 

  Европа забранява парада на 9 май в Донецк. Аз забранявам ли им гей парадите? Аз забранявам ли им да са извратени? Европа е НИКОЙ! Европа да си забранява на нейната територия каквото иска! 30 000 000 руснаци умряха за да може Европа да забранява, но не и на НАС! Парад на 9-ти май ще има докато е жив и последния руски човек.

  Тези емоционални думи отправи в интервю за ФАН /Федералната агенция за новини/ лидерът на Донецката народна репулика Александър Захарченко. Реакцията му бе по повод изявления на представителите на ОССЕ, че появата на военно оборудване на парад за 9 май в Донбас, посветен на победата във Великата отечествена война, било пряко нарушение на споразуменията от Минск.

  Настоящата украинска власт само външно изглежда различна отокупационния режим на нацистката инвазия по време на Великата Отечествена война. Това заяви днес Александър Захарченко по време на онлайн конференция с жителите на Одеса и района на Одеса,съобщават руските медии.

  По думите му местното население в Източните части на Украйна е принудено да оцелява в напрегната социално-икономическа и военна среда.

  „Трудно се  оцелява в условията на война и икономическа блокада, но ние знаем това, за което страдаме и се лишаване – в името на свободата.Включително свободата да се задават въпроси, “ подчерта Захарченко.

  На въпрос за слуховете, че се готвело покушение срещу президента Порошенко, той заяви:  Да се организира покушение срещу Порошенко? Такова нещо аз няма да направя. И не защото е известно отношението ми към Порошенко.  Просто мисля, че съдбата на Порошенко е в ръцете на украинския народ, поне засега…  Съдът над Порошенко трябва да се направи от украинския народ, включително и тази част от него, която гласува в негова подкрепа на изборите. Аз не искам да узурпирам това право от украинците „
       Follow us on Facebook!                                                  
                Facebook                                   


             Donate!
  • Blogger Коментари
  • Facebook Коментари

  0 коментара:

  Публикуване на коментар

  Item Reviewed: Захарченко: Европа ни забранява техниката за 9 май?! Аз забранявам ли им гей парадите? Rating: 5 Reviewed By: Jafe Arnoldski
  Scroll to Top
  \