AdSense

 • Най-нови

  вторник, 12 април 2016 г.

  Киевската хунта подготвя въздушен чадър над Крим

  12 Aприл, 2016 - 

  Превод: Х. Нурев  Киевската хунта се подготвя да сваля самолети над Крим. Две зенитни системи С – 300 са разположени района на херсонският регион. Местните жители и военните разказват, че системите са в постоянна бойна готовност, и че са снабдени със всичко необходимо за гладко протичане на стрелби със тези зенитни ракети. Официален Киев обяви, че системите са разположени, за да бранят територията на Украйна в близост до границата с Крим. Според херсонският политик Алексей Журавко, това не е вярно. 

  Има информация от активист, позоваващ се на източници, че системите С – 300 може да бъдат използвани за провокации, както в случая със малайзийският Бойнг. Журавко публикува в социалните мрежи снимки на зенитните системи от местата където са разположени.   „От надеждни източници има информация, че зенитните ракети не са разположени, за да бранят територията на Украйна, а за да извършват провокации срещу Руската Федерация. Цялата ситуация със разположените в Херсон ракети, напомня за подготовка за сценарий, близък до случаят със свалянето на малайзийският Бойнг 777, полет MH – 17, над Донбас. Споед високопоставени военни източници, екипажите на зенитните системи няма да са от херсонска област, а специално подготвени екипажи от други части на Украйна. Изключително съм разтревожен от обстановката по границата с Крим и в частност с присъствието на системите С – 300. Искам да предупредия всички, че сегашният кървав режим в Киев е готов на всичко и няма да се спре пред нищо. Ако се стигне до сваляне на самолет на Крим, то отговорноста за това ще падне върху сегашното ръководство на страната: Президента, правителството и парламента.“ – заяви Журавко.

  „Апелирам към цялата европейска общественост, включително евро-депутатите. Моля ви работете по – активно, за да се избегнат невинни жертви.“ – завърши обръщението си политикът.
       Follow us on Facebook!                                                  
                Facebook                                   


             Donate!
  • Blogger Коментари
  • Facebook Коментари

  0 коментара:

  Публикуване на коментар

  Item Reviewed: Киевската хунта подготвя въздушен чадър над Крим Rating: 5 Reviewed By: Jafe Arnoldski
  Scroll to Top
  \