AdSense

 • Най-нови

  неделя, 17 април 2016 г.

  Бивш американски посланник: Запада е на крачка да се откаже от Украйна

  17 Aприл, 2016 - 

  Превод: Х. Нурев 
  Ако украинското правителство не започне с провеждането на реформи, то западът просто ще се откаже от Украйна. Това предупреждение беше заявено то Стивън Пайфиър, бивш посланник на САЩ в Украйна. 

  Ето какво пишат в Liga.net

  „Ако сте заети със политически игри, вместо реформи , може да се окажете в ситуация, в която западът ще ви загърби. Надяваме се, че новото правителство ще започне да работи, а това трябва да се случи бързо, защото западът може да изчерпи търпението си, а то не е безкрайно.“ – заяви дипломатът.

  Той още отбеляза, че САЩ ще продължава да помага на Украйна, но властите в Киев ще трябва да положат значителни усилия по въпроса с реформите. 

  „Съществува въпросът, каква Украйна ще види бъдещият президент на САЩ след 9 месеца. Ако това е Украйна, въвлечена в политическа криза и без реформи, ние ще бъдем изкушени да оставим еврпейците да се оправят със този проблем.“ Заключи посланникът.

       Follow us on Facebook!                                                  
                Facebook                                   


             Donate!
  • Blogger Коментари
  • Facebook Коментари

  0 коментара:

  Публикуване на коментар

  Item Reviewed: Бивш американски посланник: Запада е на крачка да се откаже от Украйна Rating: 5 Reviewed By: Jafe Arnoldski
  Scroll to Top
  \