AdSense

 • Най-нови

  понеделник, 4 април 2016 г.

  Наришкин: Разрешаването на конфликта в Нагорни Карабах е възможно по пътя на диалога и компромиса

  4 Aприл, 2016 - 
  Северина Йорданова, Rusofili.bg
  Разрешаването на кризата в Нагорни Карабах е възможно по пътя на диалога и компромиса, заяви пред журналисти в понеделник председателят на Държавната дума на Русия Сергей Наришкин, предаде ТАСС.
  „Пътят към възстановяването на мира винаги и навсякъде преминава през диалога, компромиса, и този диалог и компромис трябва да се търсят постоянно и от двете страни“, подчерта Наришкин.
  Депутатът обърна внимание на това, че Русия „през цялото време на този сложен и тежък конфликт е водила и продължава да води интензивна дейност – и в Минската група с цел да се опита да регулира кризата“.
  „Трябва да отбележа, че Русия, може би, повече от която и да било друга страна е заинтересована от възстановяването на мира в Южен Кавказ“, добави Наришкин.
  В тази връзка той припомни, че ръководителите на Министерството на отбраната и МВнР на РФ са разговаряли с колегите си в Азербайджан и Армения и президентът е направил съответното изявление.


       Follow us on Facebook!                                                  
                Facebook                                   


             Donate!
  • Blogger Коментари
  • Facebook Коментари

  0 коментара:

  Публикуване на коментар

  Item Reviewed: Наришкин: Разрешаването на конфликта в Нагорни Карабах е възможно по пътя на диалога и компромиса Rating: 5 Reviewed By: Jafe Arnoldski
  Scroll to Top
  \