AdSense

 • Най-нови

  вторник, 26 април 2016 г.

  Путин счита информационните атаки срещу него за реакция на опонентите на укрепването на Русия

  26 Aприл, 2016 - 
  Северина ЙордановаRusofili.bg -  Руският президент Владимир Путин не вижда нищо ново или необичайно в информационните атаки срещу Русия и лично срещу него. „Това е реакция на нашите опоненти, така да го наречем, на укрепването на страната“, заяви той в понеделник на Общоруския народен фронт (ОНФ), който се състоя в град Йошка-Ола, предаде ТАСС.

  Руският държавен глава прогнозира нови информационни атаки срещу РФ преди парламентарните избори тази година и президентските през 2018 г.
  „Сега за 9 май опонентите ни ще измислят нещо от информационните атаки. После за изборите в Държавната дума, а след това и за президентските избори. Това ще се случи сто процента“, каза Путин.
  В същото време, говорейки за информационното пространство, той отбеляза ценността на работата на представителите на обществеността и медиите, които са независими от държавата.
  Путин увери, че властите ще продължат подкрепата си на тези, които се занимават с укрепването на страната посредством такава работа.
  „Но доста по-ефективни и значителни са резултатите от тази работа, когато тя се провежда от независими структури“, подчерта руският лидер. Той отбеляза обаче, че опонентите, ръководейки се от двойните стандарти, и тази работа ще нарекат „кремълска пропаганда“.
  Русия никога няма да допусне да загуби собствения си суверенитет, подчерта Путин.
  „Ако ние се съгласявахме и подчинявахме на останалите страни-потенциалните опоненти на Русия, то ние бихме били добри за всички. Наистина, ние постепенно бихме губили значението си, а следващата стъпка след загубата му, мисля, би била непоправимата загуба на суверенитета ни и бъдещите ни перспективи. Ето това ние никога няма да допуснем“, каза той.
  „Малцина се нуждаят от такъв независим, ефективен, знаещ цената си, имащ свои собствени интереси и способен да ги заяви, играч. Затова се опитват да го обсадят и да го поставят на мястото му“, счита Путин.
  „На нас от никого нищо не ни трябва, освен това, което ни принадлежи. И ние сме готови да търсим компромис. Разбираме, че светът не се състои само от нашите интереси, другите също имат такива“, подчерта руският лидер.
  Путин изрази увереност, че за хармонията в света всички партньори трябва взаимно да зачитат интересите си.       Follow us on Facebook!                                                  
                Facebook                                   


             Donate!
  • Blogger Коментари
  • Facebook Коментари

  0 коментара:

  Публикуване на коментар

  Item Reviewed: Путин счита информационните атаки срещу него за реакция на опонентите на укрепването на Русия Rating: 5 Reviewed By: Jafe Arnoldski
  Scroll to Top
  \