AdSense

 • Най-нови

  сряда, 6 април 2016 г.

  Путин обяви създаването на Национална гвардия в РФ

  6 Aприл, 2016 - 
  Северина Йорданова, Rusofili.bg   Руският президент Владимир Путин обяви създаването на Национална гвардия на базата на войските на Министерството на вътрешните работи, предаде ТАСС.
  „Решението е взето, създаваме нов федерален орган на изпълнителната власт на базата на Вътрешните войски на МВР, създаваме Национална гвардия, която ще се занимава с борбата срещу тероризма и организираната престъпност“, заяви президентът на среща с вътрешния министър Владимир Колоколцев, ръководителя на ФСКН Виктор Иванов и главнокомандващия Вътрешните войски към МВР на РФ Виктор Золотов.
  „Ще закрепим това, както обсъдихме и с министъра на вътрешните работи, не само с указ, но и в бъдещия федерален закон, за да няма разногласия и всичко да върви гладко и хармонично“, каза Путин.
  „Разчитам на това, че войските на Националната гвардия ще продължат да изпълняват задачите си ефективно, както бе досега, и ще усилят работата си в направленията, които се смятат за приоритетни“, добави той.
  Руският президент припомни, че въпросът за усъвършенстването на работата на правоохранителните органи е бил обсъждан по-рано. „Мислехме върху това, как да подобрим работата във всички направления, включително и в тази, свързана с борбата с тероризма, организираната престъпност и трафика на наркотици“,  каза още Путин.
       Follow us on Facebook!                                                  
                Facebook                                   


             Donate!
  • Blogger Коментари
  • Facebook Коментари

  0 коментара:

  Публикуване на коментар

  Item Reviewed: Путин обяви създаването на Национална гвардия в РФ Rating: 5 Reviewed By: Jafe Arnoldski
  Scroll to Top
  \