AdSense

 • Най-нови

  четвъртък, 10 март 2016 г.

  Сирийската армия e унищожила подземен склад на Даеш. Възстановена е сигурноста в Алепо


   10 Март, 2016


  Превод: Х. Нурев
  Сирийските правителствени войски, действащи в северната част на град Алепо са намерили и унищожили подземен тунел на терористите, използван за оръжеен склад, предаде иранската информационна агенция Фарс.

  „Сирийската армия е овладяла дълъг тунел на терористите, използван за доставки  един от кварталите на град Алепо“ написаха от Фарс, цитирайки полеви командири. 

  „Тунелът води право към позициите  и местата за концентрация на правителствените части в кварталите Джамиех Ал Захра и Давар Ал Малиех“ допълват от Фарс.

  Във вторник бойците от Ал Нусра и АЛ Акша потвърдиха че са загубили 26 бойци и бойна техника, след поредица от атаки срещу позиции на правителствената армия на Сирия в Тал ал Еис, южно Алепо.

  През това време силте на Дамаск отблъснаха терористите, възстановиха сигурноста в 8 новоосвободени селища в южната част на провинция Алепо и в момента напредват срещу все още контролираните от екстремистите територии.

  Сирийската армия се натъкна на яростна съпротива от страна на оцелелите ислямисти, изостанали от отстъплението на новосовободените територии и им нанесе унищожителни загуби. 
       Follow us on Facebook!                                                  
                Facebook                                   


             Donate!
  • Blogger Коментари
  • Facebook Коментари

  0 коментара:

  Публикуване на коментар

  Item Reviewed: Сирийската армия e унищожила подземен склад на Даеш. Възстановена е сигурноста в Алепо Rating: 5 Reviewed By: Хубен Нурев
  Scroll to Top
  \