AdSense

 • Най-нови

  петък, 18 март 2016 г.

  Сирийската армия напредва към Палмира без руско участие

   18 Март, 2016 - 
  Sputnik
  Превод: Х. Нурев  „Нямаруско военно участие в офанзивата на сирийската армия към Палмира“ заяви в петък официалният говорител на Кремъл, Димитрий Песков.

  Руският президент Владимир Путин изрази надежда, че сирийската армия ще успее да възстанови контрол над град Палмира по време на церемонията по награждаване на руските пилоти участвали в почти 6 месечната анти-терористична кампания. 

  „Сирийската армия в момента провежда офанзива. Това което каза президентът е, че кампанията сериозно повиши бойната мощ на сирийските въоражени сили и сега те са способни самостоятелно да продължат да напредват“ каза Песков пред репортери.

  Сирийскитя посланник в Русия – Рияд Хадад обяви, че оставащата част от руския военен контингент продължава да поамага на сухопътните операции и по специфично усилията на армията да освободи Палмира.


  През последните няколко години, Даеш завладя и разруши няколко града паметници на културата, в това число древна Палмира, която е включена в списъка на ЮНЕСКО за световно наследство.
       Follow us on Facebook!                                                  
                Facebook                                   


             Donate!
  • Blogger Коментари
  • Facebook Коментари

  0 коментара:

  Публикуване на коментар

  Item Reviewed: Сирийската армия напредва към Палмира без руско участие Rating: 5 Reviewed By: Jafe Arnoldski
  Scroll to Top
  \