AdSense

 • Най-нови

  вторник, 29 март 2016 г.

  Руският генерален щаб: Палмира е освободен от руски специални части

   29 Март, 2016 - 

  Превод: Х. Нурев  Освобождаването на Палмира има стратегическа важност в борбата със тероризма в Сирия. Това заяви началник генералният щаб на руската армия Валерий Герасимов. Според изявлението му, древният град е бил освободен с участието на ввс на Русия, специални части и военни съветници. 

  „Палмира, най – важният исторически център, беше освободен благодарение на руските ввс, специалните част и с участието на военни съветници. Освобождението на града е от стратегическо значение за борбата с терористите в Сирия“ цитираха Герасимов от РИА Новости.

  Той също подчерта, че „Руската операция в Сирия позволи коренно да се промени ситуацията с нарастването на терористичният тумор. Терористични бази, складове с оръжие и боеприпаси и техните доставки са ликвидирани и контрабандата с петрол, от която терористите се финансират е прекъсната."


  „Частите на редовната армия на Сирия и подкрепящите я формирования, доскорошни опозиционни групировки, успяха да предприемат активни офанзивни действия срещу бандите на ИД. Това съглашение успя да създаде процес на помиряване.“ – заключи Герасимов.       Follow us on Facebook!                                                  
                Facebook                                   


             Donate!
  • Blogger Коментари
  • Facebook Коментари

  0 коментара:

  Публикуване на коментар

  Item Reviewed: Руският генерален щаб: Палмира е освободен от руски специални части Rating: 5 Reviewed By: Jafe Arnoldski
  Scroll to Top
  \