AdSense

 • Най-нови

  събота, 12 март 2016 г.

  (Видео) Стотици московчани поискаха Надя Савченко да бъде осъдена

  12 Март, 2016
  Иван Волков, Fort Russ - 
  Превод: Х. Нурев
   Пред стените на украинското посолство в Москва се състоя демонстрация като протестиращите искаха осъдитела присъда за Надя Савченко, заради убийствата на журналистите Игор Корнелюк и Антон Волошин. В събитието взеха участие над 200 души.

  Активистите държаха портрети на загиналите и скандираха „Няма да забравим!“ , „Савченко зад решетките!“, „Съд за убийцата на журналистите!“. Много от участниците носеха тениски със надписи „Савченко е виновна за смърта им!“  Ние вярваме, че Савченко трябва да бъде наказана за убийствата, с което ще се занимае съда. Убедени сме, че онези които искат да я оправдаят, първо трябва да се замислят за човешките права в Украйна където десетки хиляди бяха избити. ООН трябва да разгледа проблема със задържанията във Гуантанамо. Ако ще се представя списък със санкции, нека започнем от руският пилот Ярошенко“ Казаха протестиращите.

  По време на производството, на въпроса дали има последни думи, Савченко обяви че продължава гладната стачка, показа неприличен жест на съдията и обяви, че това е последната и дума.
       Follow us on Facebook!                                                  
                Facebook                                   


             Donate!
  • Blogger Коментари
  • Facebook Коментари

  0 коментара:

  Публикуване на коментар

  Item Reviewed: (Видео) Стотици московчани поискаха Надя Савченко да бъде осъдена Rating: 5 Reviewed By: Jafe Arnoldski
  Scroll to Top
  \