AdSense

 • Най-нови

  вторник, 29 март 2016 г.

  Украинската армия обстреля пречиствателна станция и разруши 20 къщи

   29 Март, 2016 - 

  Превод: Х. Нурев


  Части на украинската армия са обстреляли покрайнините на пречиствателната станция в Донецк и са разположили отново системи за залпов огън и тежка артилерия срещу Горловка и Донецк.

  Наблюденията на миротворческата мисия приключиха в района на пречиствателната станция и сега украинската армия подновява обстрела със пълна сила. 

  Обстрелът е потвърден от работещи в станцията. „Чухме обстрела съвсем близо до станцията. Снарядите не попаднаха на нейна територия, но въпреки това попаднаха много близко“ – разказват очевидци.

  Разузнавателни групи на ДНР докладваха з аразполагането на още въоражение срещу ДОнецк и Луганск. 

  Украйна е разположила отново самоходни артилерийски установки с калибър 152 мм и системи за залпов огън срещу Донецк и Горловка, обявиха от прес службата на донецката армия.

  „въпреки минските споразумение, властващият елит в Киев продължава да издава заповеди на престъпници да се превъоражават на граничната линия“ – заяви Едуард Басурин.

  Представител на министерството на отбраната на ДНР заяви, че в резултат на обстрела в Зайцево са унищожени 20 къщи. 

  Информацията за жертвите се обработва в момента. На мястото има екипи на наблюдателните комисии.         Follow us on Facebook!                                                  
                Facebook                                   


             Donate!
  • Blogger Коментари
  • Facebook Коментари

  0 коментара:

  Публикуване на коментар

  Item Reviewed: Украинската армия обстреля пречиствателна станция и разруши 20 къщи Rating: 5 Reviewed By: Jafe Arnoldski
  Scroll to Top
  \